La Travessa de les Tres Parròquies recupera el recorregut clàssic d'Engolasters fins la Rabassa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Per dissetena vegada arribarà la Travessa de les 3 parròquies. Aquest any serà Sant Julià qui organitzarà la cita. Aquest matí s'han presentat els tres recorreguts. Pel que fa al més exigent, el traçat arrencarà a Engolasters i arribarà fins a la Rabassa.

Aquest matí s'ha presentat la dissetena edició de la Travessa de les 3 parròquies. Serà el 19 de juny i enguany sortirà des d'Engolasters, per arribar fins a la Rabassa, a la cota 2.000. Com sempre, s'han previst tres traçats. A més, s'ha volgut recuperar el recorregut més clàssic. El punt més alt, serà el pic Negre, a 1.560 metres d'altura.

Des de l'organització s'aposta enguany també per la vessant més sostenible de la prova. Les inscripcions ja estan obertes als centres esportius de Sant Julià de Lòria, Escaldes-Engordany i Andorra la Vella, o també al web viulamuntanya.com. L'organització preveu prop de 200 participants.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.