L'Adelita Engordany dóna la sorpresa i elimina el Lusitants a quarts

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Als quarts de final de la Copa Constitució, l'Adelita Engordany va protagonitzar la sorpresa i va eliminar un dels favorits, el Lusitans. El Don Denis Santa Coloma, l'Unió Esportiva Santa Coloma i el Tic Tapa Sant Julià acompanyaran els de Josep Villaverde en semifinals.
Riera va tenir la primera ocasió del partit per al Lusitans després d´una bona assistència de Villanueva, però Pol Serrat ben col·locat va aturar la rematada. La rèplica de l'Adelita va arribar abans del descans, en un refús d´Andrés que Cristian González va convertir en una passada de la mort perquè Gabriel Fernandes afusellés al fons de la xarxa.

El Lusitans va capgirar el marcador a la represa. L´empat arribava amb una rematada al pal de Lucas Maciel. Ja al minut 68, Carlos Acosta feia el gol de la tarda després de superar dos rivals sobre la línia de fons i inventar-se un xut magistral. Mamadou Jallow va portar el partit a la pròrroga amb un gol a sis minuts del final.

Al minut 11 de la pròrroga, el davanter gambià trencava la igualtat amb una canonada des de fora de l´àrea. La sentència arribava a cinc minuts del final, amb el 2 a 4 definitiu, obra d´Alejandro Fernández. Tota una sorpresa que deixa els escaldencs un pas més a prop del somni de jugar a Europa.

L'Adelita jugarà les semifinals contra el Tic Tapa Sant Julià, que ahir va eliminar l´Encamp per un gol a zero. El Don Denis Santa Coloma, que va superar per 2 a 0 l´Ordino, i l'Unió Esportiva, que es va desfer del Penya Encarnada per 1 a 3, s´enfrontaran en l´altra semifinal.

Informa: Joan López Imatge: FAF
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.