L'Andorra Hoquei Club és colíder i vol l'ascens a primera catalana

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquest any sí! Aquesta és la sensació actual a l´Andorra Hoquei Club. Després d´alguns anys quedant a les portes de l´ascens a primera catalana l´equip és colíder a manca de quatre jornades pel final de lliga. Els dos primers ascendeixen directament.

L´Andorra Hoquei Club porta algunes temporades fregant l´ascens de categoria. Aquest inici de campanya es va buscar un canvi. Juan Sebastián passava de la banqueta a la pista i Roger Corral assumia la direcció de l´equip. L´aposta ha estat d´allò més positiva.

Pugen directament primer i segon. L´Andorra és colíder empatat amb el Masies de Voltregà. La gran amenaça és el Jonquerenc, tercer amb dos punts menys. Queden quatre jornades. Dos partits a priori sense dificultats a casa i, visites, a les pistes del quart i cinquè classificats. L´equip ha de seguir fidel a la línia traçada aquesta temporada

Aprofitant el bon moment de la selecció en totes les categories, l´ascens a primera catalana és cabdal. Els dos projectes han d´anar de la mà.

El primer pas per tancar l´ascens és guanyar avui al Petit Comunal el Taradell. El xiulet inicial, a tres quarts de deu de la nit.

Informa: Cesc Sanjuan Locució: Judit Pedrós

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.