L'Andorra rep al líder, a només 5 punts de distància

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Un dels grans partits d´aquest cap de setmana és sens dubte el del FC Andorra d´aquesta tarda. Els tricolors rebran la visita del líder de la Primera Catalana, el Vilassar. Entre tots dos equips hi ha, a hores d´ara, només 5 punts de diferència.

Aquesta tarda el FC Andorra afrontarà la primera de les 11 jornades que queden a la Primera Catalana. Serà un duel davant el líder de la categoria, el Vilassar, que arriba a Andorra amb 41 punts, 5 més que els tricolors. No obstant això, els andorrans afronten la cita en un bon moment, després de dues victòries consecutives i amb opcions encara de ser a la part alta de la classificació en les jornades que queden per disputar-se.

Un cop més, però, els locals hauran d´afrontar el partit amb moltes baixes. Per a aquest cap de setmana, Justo Ruiz no podrà comptar amb els lesionats de llarga durada, com Xavi Gil i Leo, però tampoc amb Robert, també lesionat, igual que Friday. A totes aquestes baixes, també s´afegeixen les sancions: en aquest cas, són Emili i Àngel, que va ser expulsat la setmana passada.

Amb tot, els locals saben que un triomf els pot catapultar encara més a prop de les posicions que donen dret a lluitar per l´ascens. A més, aquest mateix cap de setmana, hi ha altres partits entre rivals directes, com el Martinenc-Horta, desè contra quart, i Tona-La Jonquera, setè contra tercer. L'Andorra-Vilassar, arrencarà a les 4 de la tarda als Camps de Borda Mateu.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.