L'Enfaf de futbol sala jugarà a divisió d'honor catalana aquesta temporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L´Enfaf de futbol sala jugarà aquesta temporada a divisió d'honor catalana. Els motius de l'ascens, les compensacions en les categories i haver quedat com a millor tercer dels grups de primera catanana. Debutarà a casa contra el Torredembarra. Una categoria més amunt hi ha el Sant Julià, que també coneix ja el calendari.

L´equip lauredià s´estrenarà també a casa. Serà el 23 de setembre contra l'Esparreguera. L´objectiu per a una nova temporada a la tercera nacional serà la permanència i el tècnic Jorge Dias continuarà confiant en la gent de casa. Pugen jugadors del juvenil i es comptarà amb algun altre reforç. Hi ha baixes importants, com Oscar Neira i Allan, que marxen a l´Enfaf, i Xavi Santaella i Eric Mesquita.

Els lauredians arrencaran la pretemporada el dia 21, com també ho farà l'Enfaf, en el qual continuen els tretze jugadors que van acabar la temporada passada. L´equip que dirigeix Moisés Gonçalves començarà la lliga el 7 d´octubre, i el primer partit de pretemporada serà el 27 d´aquest mes contra el Solsona. L'equip també pensa en la permanència en una lliga que serà més exigent que la de l´any passat.

Informa: David Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.