L'equip femení de la FAE a l'espera de remuntar els resultats en la segona fase de la temporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Ahir vèiem l´entrenament de l'equip masculí de la Federació d´Esquí. El femení també s'està preparant aquests dies a la pista de l'Àliga.

Un equip que necessita fer un pas endavant en aquesta segona fase de la temporada. D´aquestes esquiadores segurament sortiran les representants a la Copa del Món, que es disputarà a la pista de l'Àliga. A l´espera de recuperar al cent per cent Carmina Pallàs, l´equip es mostra convençut d´iniciar la remuntada coincidint amb l´entrada del 2016.

Així ha fet el repàs de les esquiadores l'entrenador de la FAE, Marc Gutiérrez: "La Mimi treu una molt bona primera mànega en Copa d'Europa però després si que és veritat que a causa del dorsal ens ha costat acostar-nos al nostre nivell. Pel que fa a la Sara, estem una mica decebuts i ella la primera de l'esquí que ha produït en cursa que no té res a veure amb el que es capaç de fer en l'entrenament. Per aquesta estem tranquils, perquè si la Sara fa el que sap, els resultats arribaran. Pel que fa a la Sissi, que ve d'una lesió del mes d'agost, ha començat la cursa amb falta de ritme però està progressant bé. La Carmina i la Mariona tornen també de lesió i tot i que no hem començat com volíem, l'esquí hi és."

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.