Les millors promeses del futbol obren la competició al Torneig MIC

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Nova edició del Torneig MIC de futbol formatiu. Durant el cap de setmana, diferents terrenys de joc del país acolliran algunes de les promeses més fermes d´aquest esport. Entre elles, equips andorrans.
Matí de sol i futbol a l´Estadi Nacional. I és que avui ha arrencat un cap de setmana dedicat al futbol formatiu a diferents terrenys de joc del país. A més, amb equips de renom com el Barça, el València, el Vila-real o el Reus Deportiu, entre d´altres. També hi ha, però, un bon grapat d´equips andorrans, com l´Inter Club d´Escaldes, l´Encamp, l´Ordino, la Massana o el FC Santa Coloma. Per a ells, és una bona oportunitat d´aprendre i passar-s´ho bé, més enllà del resultat.

Durant el dissabte, primera fase, de cara a demà, serà el torn de les fases finals. Serà a l´Estadi Nacional, Prada de Moles a Encamp, Prat del Roure d´Escaldes - Engordany i Ordino.

Informa: Xavi Bonet
Imatges: Joan López
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.