L'FC Andorra confia en el compromís del vestidor tot i les baixes

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Després de jugar durant tot el mes de febrer davant rivals que aspiren a pujar de categoria, al FC Andorra l'espera ara un març gairebé tan exigent. L'equip tricolor visita aquest cap de setmana el camp del cuer, però, després s'haurà de veure les cares contra el Vilassar, líder de la categoria, i el Vic, rival directe en la lluita per la permanència. Tot plegat, enmig de més problemes d'efectius.

Acaba el Tourmalet de febrer per al FC Andorra, però ara començarà el de març. Els tricolors viatgen aquest cap de setmana al camp del cuer, el Molletense. Donada la posició del rival no sembla un partit complicat, però sí que ho és si mirem els problemes dels tricolors a l'hora de completar l'onze inicial. Contratemps ara en majúscules al lateral esquerra. Aleix Cisteró ha de complir sanció per 5 targetes grogues, Xavi Gil es perd per lesió el que queda de temporada i l'altre candidat, Robert, encara no està recuperat al 100%. Així ho ha indicat l'entrenador del FC Andorra, Justo Ruiz: "El Robert ja l’altre dia va estar a la banqueta tot i que no comptaven amb ell però està desitjant tornar al terreny de joc. Pel fet de no tenir a Cisteró ho valorarem però crec que és massa aviat."

Però tot i les baixes que cada setmana arrossega l'equip, a hores d'ara l'Andorra està encara en condicions de continuar creient de ser a la part alta. Un mèrit que Justo Ruiz atorga a la química del vestidor: "Jugadors que han fet l’esforç de jugar en posicions que no són les seves i ho han fet amb compromís. El mèrit d’aquest equip és el vestidor i ells estan convençuts que la unió del vestidor es transforma el cap de setmana en competitivitat i compromís. Sense això difícilment estaríem en la situació que estem".

La cita al camp del cuer, el Molletense, dissabte a dos quarts de 5 de la tarda. Serà l'únic partit que es jugarà dissabte, en una jornada amb enfrontaments directes entre rivals de la part alta, com el Vilassar-Avià, primer contra tercer, o l'Horta-Tona, segon contra quart.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.