L’FC Andorra debuta amb empat a 2 contra el Vista Alegre

Dia esperat avui per al Futbol Club Andorra. Després d'aquest estiu tan mogut, aquesta tarda l'equip de futbol ha saltat a la gespa d'Aixovall. Era el debut a primera catalana aquesta temporada. L'empat a 2 contra el Vista Alegre deixa un gust agredolç al vestidor tricolor.

Gairebé quatre mesos després, els aficionats no socis que han pagat els 5 euros d'entrada a Aixovall han pogut tornar a veure un partit del Futbol Club Andorra.

Al minut 7, el Vista Alegre volia amargar el retorn de l'Andorra. El 0-1 venia després d'un córner.

Només 4 minuts més tard, els tricolors empataven. Ayala, també a la sortida d'un córner feia un gol molt esperat a la graderia.

A la mitja hora de joc, però, els catalans tornarien a avançar-se. En aquesta ocasió amb un xut a la mitja volta que entrava ajustat al pal.

Al 36 de la segona el Vista Alegre es quedava amb 10 jugadors, cosa que ha sabut aprofitar l'Andorra.

Només 1 minut després, i de nou després d'un servei de cantonada feia l'empat a 2 definitiu.

La tensió anava creixent i Lucendo, segon entrenador de l'Andorra, veia la targeta vermella.

Qui també l'ha vista ha estat Ayala, que a falta de 2 minuts per al 45, i per segona groga, ha hagut d'abandonar el terreny de joc.

Informa: Xavi Bonet    Imatge: Jordi Domingo