L'FC Andorra necessita els tres punts davant el Sant Cugat Esport per mantenir-se a dalt

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra torna a jugar a casa dissabte. S'enfronta al Sant Cugat Esport, un rival de la zona baixa contra el qual necessita sumar els tres punts per mantenir-se a dalt en la primera catalana.

El darrer terç de la temporada arriba amb les coses molt ajustades a la classificació. Nou punts separen el líder, l'Horta, del sisè, el Lloret. El primer puja directe, el segon promociona i l'Andorra tercer a quatre punts de l'Horta, no renuncia a res.

"4 o 5 equips estarem lluitant per dos posicions al final de temporada i espero que l'Andorra també sigui a la guerra", explica el jugador Aleix Cisteró. Per a aconseguir-ho s'haurà de "sumar punts com abans millor i si ens podem desanganxar dels rivals directes, doncs millor".

L'equip ha perdut pistonada i s'ha deixat punts en les darreres setmanes. Una de les necessitats que té és la de recuperar el rendiment ofensiu. "Si continuem treballant com estem fent acabaran arribant els gols", insisteix Cisteró.

Cisteró va tornar a jugar dissabte passat després de més de dos mesos recuperant-se d'una dolorosa fractura de mandíbula. Sensacions recuperades per donar el al cent per cent: "els primers 20 minuts se'm va fer una mica estrany, però una vegada vaig deixa la por de costat em vaig sentir més còmode", diu.

A la primera volta l'Andorra va guanyar per 0 a 3 al Sant Cugat Esport, que arriba a la Borda Mateu havent encadenan sis partits sense conèixer la victòria.

Informa: David Domingo
Imatges: Anna Romagosa

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.