L'FC Andorra no es conforma

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra afronta el tram final de temporada a primera calatana. Són 8 partits que els tricolors jugaran amb la permanència virtualment a la butxaca. Però amb l'objectiu assolit ningú no es conforma. L'equip vol aprofitar aquest últim mes i mig de competició per mirar de fer el salt a tercera.

Amb la victòria de dissabte a casa contra el Mollet, l'Andorra es va convertir en l'únic equip dels onze primers classificats que no ha deixat de sumar en les darrers cinc jornades. I això que els tricolors s'han enfrontat a equips de la part alta, com el Manresa i el Vilassar. Ara arriben tres partits amb rivals que s'estan jugant la permanència, l'Escala, el Mataró i el Lloret. I aquests, sovint, són fins i tot més perillosos que els que juguen per pujar de categoria.

Ll'Andorra està vivint un dels moments més dolços de les darreres temporades. Sobretot dels problemes que la institució va tenir no fa gaire.

La propera cita amb la història del FC Andorra serà aquest diumenge, al camp de l'Escala.

Informa: Xavi Bonet

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.