L'FC Andorra perd contra l'Escala però es manté a quatre punts de l'ascens directe

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra ha vist aturada la bona dinàmica a primera catalana després de perdre al camp de l'Escala per 2 gols a 1. Amb tot, l´ascens directe continua a quatre punts gràcies a la derrota a casa del líder, el Manresa.

L'Escala es va avançar al marcador amb un gran gol de Josep Molinas des de fora l´àrea. Als 32 minuts reaccionava l´Andorra amb una rematada de cap d´Angel teledirigida al fons de la xarxa. Poc va durar l´alegria als andorrans, un minut més tard desgavell defensiu en aquest llançament de banda que acaba en el 2 a 1, un resultat que ja seria definitiu.

A falta de set jornades els tricolors són sisens a només tres punts de la promoció i a quatre de l´ascens directe a tercera. La d´ahir, una gran oportunitat perduda.

Informa: Cesc Sanjuan Imatge: XTVL