L'FC Andorra se situa segon després de la primera derrota de la temporada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La primera derrota de la temporada ha distanciat l'FC Andorra de la primera posició de la taula a primera catalana. L'equip està ara a cinc punts de l'Horta amb dos partits menys.

Els tricolors van pagar una mala primera meitat al camp del Martinenc. Al descans van marxar perdent per 2 a 0 i el gol de Kike per al 2 a 1 final va arribar massa tard. 

L'entrenador, Emili Vicente, afirma que "l'equip està treballant molt bé i, tot i la dificultat, ha donat la cara a la segona part i ha competit fins a l'últim moment". Ara "caldrà fer-se forts en aquests moments en què el resultat no acompanya tant". Creu que l'equip està "en una bona situació i hem d'intentar mantenir-la"-

L'equip continua segon, amb dos punts d'avantatge respecte dels perseguidors i dissabte rep el Mollet, que precisament és tercer. Li resten per recuperar els duels contra el Llagostera, a casa, i el Sant Cugat, a fora.

Informa: David Domingo
Imatge: XTVLC

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.