L'FC Andorra suma els tres punts contra el Sants en el temps afegit (2-1)

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra ha sumat aquesta tarda la tercera victòria consecutiva a Primera Catalana, davant del Sants per 2 a 1, i es referma a la zona mitjana de la classificació. Un gol de Cisteró en temps afegit ha donat els tres punts als tricolors.
Segon partit consecutiu a Borda Mateu i guió idèntic al de fa una setmana, amb una primera part molt fluixa de l´Andorra i reacció a la represa. Arturo ha tingut la primera ocasió dels tricolors al minut 8, però ha estat un miratge.
El Sants, rival directe a la part baixa de la classificació, ha aprofitat la primera arribada per avançar-se al minut 17. Els blanc-i-verds han tingut dues ocasions molt clares per ampliar la renda abans del descans, però els ha faltat encert.
Els millors minuts de l´Andorra han arribat a l´inici de la segona part. Marc posava a prova el porter del Sants amb un xut ben col·locat des de fora de l´àrea al minut 57. Tot seguit Riera no ha pogut aprofitar una altra ocasió clara. El premi a la insistència ha arribat al 62. Ludo provava des de lluny i Arturo, molt atent, aprofitava el rebuig del porter del Sants per fer l´1 a 1.
Amb el gol, l´Andorra ha perdut intensitat i el Sants ha sabut defensar l´empat. En temps afegit, Cisteró ha aprofitat un servei de córner per fer de cap el 2 a 1 definitiu.

L'entrenador de l´FC Andorra, Justo Ruiz ha destacat que "en aquesta categoria els partits són molt semblants. El gol ha tornat a venir d'un mal rebuig nostre. Són els mateixos detalls de sempre que hem de continuar treballant".

Amb la d´avui, l´Andorra suma sis victòries, tres de consecutives, i es referma a la zona mitjana de la classificació. El proper partit, també a Borda Mateu, serà dissabte vinent contra el Farners.