L'FC Andorra tancarà en les properes hores dos reforços

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra espera tancar en les properes hores dues de les incorporacions que té en cartera per reforçar l´equip que aquesta temporada jugarà a la Primera Catalana. Segons ha pogut saber Ràdio i Televisió d'Andorra, es tracta d´un central amb experiència a la Tercera Divisió i un jove mitja punta procedent del segon equip del Lleida Esportiu.

El Futbol Club Andorra continua la pretemporada amb una plantilla curta que espera reforços per afrontar amb garanties el salt a la Primera Catalana. Per al tècnic, Justo Ruiz, el primer objectiu és consolidar la línia defensiva de l'equip.

Un dels 4 jugadors que el club tenia en cartera per reforçar l´equip va caure ahir de la llista. Durant les properes hores es podrien tancar els fitxatges d´un defensa central amb experiència a Tercera i un jove mitja punta procedent del segon equip del Lleida Esportiu.

Mentre es treballa als despatxos per tancar la plantilla, els jugadors van combinant el treball diari en diferents terrenys de joc, com al camp del Sant Ermengol. En aquest sentit, l´equip ha rebut amb alegria l´opció d´iniciar la temporada jugant a l´Estadi Nacional.

Tot i que de moment és només una opció, la intenció de la directiva és passar a jugar com a local els diumenges, a les 12 del migdia.

Informa: Joan López Imatge: Marta Paixà

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.