L'FC Barcelona anuncia una junta itinerant a Andorra

El Futbol Club Barcelona ha anunciat aquest matí la celebració d´una junta itinerant a Andorra durant el primer trimestre de l´any vinent. La directiva de Sandro Rosell confirma, així, els lligams de l´entitat amb el territori andorrà, seu habitual d´estades per a algunes de les principals seccions del club.

Sandro Rosell tornarà a Andorra ben aviat. Però aquesta vegada no serà en campanya, com ara fa tres anys. Aquest matí, el portaveu de la junta del Futbol Club Barcelona, Toni Freixa,  ha anunciat una junta itinerant al Principat, durant el primer trimestre de l´any vinent.

La reunió de directius, que de manera periòdica se celebra a diferents localitats del territori català, és un pas més en les bones relacions de l´entitat blaugrana amb el Principat, on algunes de les seccions principals del club ja fan part de la pretemporada.

Aquest estiu, els equips de futbol sala i de bàsquet han tornat a escollir Encamp per fer-hi part de la posada a punt. Ben aviat els emularan els directius. El territori amb un cens més alt de socis en relació al nombre d´habitants es confirma com a plaça forta per al club blaugrana.

Informa: Joan López

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.