L'FC Encamp empata i trenca així la ratxa de victòries d'aquesta temporada

En la desena jornada de la lliga de futbol sala Viatges Pantours, l´Inter d´Escaldes ha posat fi a la ratxa de victòries consecutives de l´FC Encamp. Empat a sis entre tots dos equips.
L´equip encampadà ha dominat el futbol sala nacional els darrers temps. La temporada passada ho va guanyar tot. A la lliga va obtenir 24 triomfs en 24 partits i a més es va endur el Canut i la Supercopa, revalidada enguany. Aquest dimecres l´Inter vencia per 6 a 3 però a segons del final l'Encamp va salvar un punt. Malgrat l'empat segueix líder a la competició.

Informa: David Domingo