L'FC Encamp no renuncia a res en el seu primer duel a la UEFA Futsal Cup

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Aquesta tarda es donarà el tret de sortida a la UEFA Futsal Cup. El Futbol Club Encamp és el representant andorrà a la màxima competició continental i, a més, l'organitzador d'aquest quadrangular. Les aspiracions de seguir lluitant per la primera plaça només passen per guanyar aquest vespre al Gentofte danès.

El Futbol Club Encamp juga tota la temporada la lliga andorrana. Amb tot, els encampadans volen anar més enllà i ser un rival temible a la UEFA Futsal Cup. Per això, el torneig que comença avui és el més important de las temporada. El sorteig no ha estat benèvol. La presència del Pescara italià ha deixat molt cara la lluita per la primera plaça, l'única que dóna accés a la ronda següent.

L'Encamp és valent i vol afrontar el repte. Només hi ha un camí per seguir aspirant a la primera plaça, derrotar el Gentofte danès. El rival "té un jugador, el capità, bastant habilidós", afirma l'entrenador, Luis Marimón, que destaca "sobretot la fortalesa física i la fase ofensiva" de l'equip.

La UEFA Futsal Cup començarà a les 6 de la tarda amb el partit entre el Pescarà italià i el St. Andrews de Malta. Encamp i Gentofte danès es veuran les cares a partir de les 20.30h. Tots els partits al pavelló dels Serradells.

Informa: Cesc Sanjuan

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.