Lindsey Vonn acomiada la temporada després de lesionar-se a Andorra

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Lindsey Vonn no podrà revalidar el títol de campiona de la Copa del Món d'esquí alpí. La caiguda de dissabte a la pista de l'Àliga de Grandvalira, durant el supergegant, n'és la culpable. Tot i que en principi la lesió al genoll semblava poc important, les proves que s'ha fet a Barcelona han revelat una triple fractura. L'estrella nord-americana, doncs, diu adéu al que resta de campanya.

La temporada s´ha acabat per a Lindsey Vonn. La líder del circuit de Copa del Món d'esquí alpí s´ha encarregat d'anunciar-ho a través de les xarxes socials. El motiu és la lesió al genoll que va patir al supergegant disputat dissabte a Grandvalira. L´esquiadora nord-americana qualifica la decisió com la més dolorosa de la seva carrera, sobretot, tenint en compte que lidera la classificació. Vonn té una franctura al planell tibial. Una fractura greu que, segons l´esquiadora, no es va detectar a les proves fetes a Andorra. Per això va competir diumenge on, per cert, va guanyar a la mànega de supergegant. Dimarts al matí, ja a Barcelona es va sotmetre a més proves, amb aparells més precisos, que han confirmat la gravetat de la lesió i el perill de seguir competint. De fet, segons Vonn, les proves a la capital catalana mostren no una sinó tres fractures.



Informa: Jordi Cama   Foto: Grandvalira  Locució: Joan López

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.