S'ajorna el Llevant-Andorra per l'incendi de València

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'incendi en un bloc de pisos de València ha deixat la ciutat en estat de xoc. El sinistre ha deixat morts, ferits i un nombre indeterminat de desapareguts. En aquest context, el pròxim rival de l'Andorra, el Llevant, havia demanat l'ajornament del partit que aquest dissabte a les nou de la nit l'havia d'enfrontar a l'equip tricolor. Petició que ha estat acceptada per la LaLiga

València i Llevant havien demanat a LaLiga l'ajornament dels seus partits aquesta jornada pel tràgic incendi de Campanar. No són els únics, també estan a punt de la suspensió una cursa popular i una altra al circuit de Xest.

En el cas del Llevant, es tracta del pròxim rival del Futbol Club Andorra en la 28a jornada de la lliga Hypermotion. Cap a la una del migdia de divendres LaLiga s'ha pronunciat a favor de la suspensió del partit.

El mateix club blaugrana s'ha encarregat de donar a conèixer la decisió de l'organisme mitjançant les xarxes socials:

Durant el matí de divendres, el Futbol Club Andorra ja havia mostrat públicament la seva solidaritat amb el club granota i la seva comprensió a la petició d'ajornament, així com l'acceptació de qualsevol decisió que prengués la jutgessa de competició.

Informa: Redacció

Imatges: EBU - Llevant UD

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.