Lluís Marín aconsegueix una 8a plaça agredolça a la Copa del Món de Montafon

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Cursa agredolça per a Lluís Marín en el debut d'aquesta temporada a la Copa del Món. El surfista de neu andorrà ha acabat en una esplèndida vuitena plaça però amb la sensació d´haver perdut una bona oportunitat. L´andorrà no ha pogut disputar la petita final on hagués lluitat per la cinquena plaça.

A l´estació austríaca de Montafon avui s´han disputat les finals de la Copa del Món en sèries de quatre riders. Els dos primers passaven ronda. Lluís Marín ha estat segon en els vuitens i en els quarts de final. D´aquesta manera el surfista de neu de l´ECOA s´ha classificat per a les semifinals. En aquesta ronda ha patit una caiguda a l´inici del circuit i ha entrat quart. Marín amb un cop a l'espatlla no ha pres la sortida a la petita final per precaució i d´aquesta manera s´ha quedat sense la possibilitat de lluitar per la cinquena plaça i ha finalitzat vuitè.



En esquí alpí Joan Verdú va tornar a confirmar ahir el bon estat de forma. L'esquiador andorrà va ser 22è en el descens dels Campionats Nord-americans disputats a l´estació canadenca de Lake Louis. Verdú va sumar 32 punts FIS superant clarament la seva marca anterior a l´especialitat. En una setmana l´esquiador de la FAE ha aconseguit grans resultats en disciplines tan diferents com l'eslàlom i el descens.

Pitjor li han anat les coses a l´equip femení. En Copa d´Europa Sara Ramèntol i Sissi Hinterreitner no van poder acabar ahir el gegant de Copa d´Europa i avui els ha passat el mateix en la combinada. Demà Mireia Gutiérrez participarà en la Copa del Món en la disciplina d'eslàlom a l´estació sueca d´Are.

Informa: Cesc Sanjuan   Foto: FAE

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.