Lluís Marín es manté optimista sobre l'evolució de la lesió

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Els integrants de la Federació Andorrana d´Esquí aprofiten aquests dies per fer una aturada a la temporada per estar al costat de la família. Un d´ells, el millor esportista andorrà del 2015, no te més remei que fer-ho. Lluís Marín continua el procés de recuperació de la lesió patida en la primera prova de la Copa del Món. El surfista de neu és moderadament optimista.

Ja han passat alguns dies d'ençà del brillant debut a la Copa del Món. Un debut amb gust agredolç. Marín entrava a les semifinals, però una caiguda l'apartava del podi i el que és pitjor, aturava la bona dinàmica. Dues setmanes després les sensacions són positives.

Marín ha tingut sort. La cancel·lació de la Copa del Món de Cortina d'Ampezzo li dóna un bon marge per la recuperació. Amb tot, el surfista de neu és molt clar. No anirà a la propera Copa del Món de qualsevol manera.

La propera prova es disputarà el 22 de gener a l'estació alemanya de Feldberg.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.