Lluita al Nacional entre dos aspirants a l'ascens

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El FC Andorra vol donar continuïtat al setge a les primeres places de Primera RFEF. Els tricolors, a un punt dels líders, buscaran demà diumenge contra la Ponferradina la tercera victòria consecutiva.

El FC Andorra vol tornar a engrescar el Nacional com ho va fer en la victòria contra el Barça Atlètic en el primer partit de lliga jugat a casa aquesta temporada.

El conjunt tricolor ha entrenat aquest matí de dissabte a l'escenari del partit. La Ponferradina ho farà aquesta tarda al comunal. Tots dos equips es van enfrontar el 2022 però en aquella ocasió ho van fer a la lliga Hypermotion.

Tant Andorra com Ponferradina són candidats a l'ascens. Els castellanolleonesos venen de guanyar l'Unionistas de Salamanca.

"Un partit de màxima exigència contra un equip al qual li agrada manar als partits, portar la iniciativa, que ataca amb molta gent per davant de la pilota, et condiciona si vol pressionar aquesta primera línia perquè tenen gent de molta qualitat a l'esquena de la pressió."

Ferran Costa, entrenador FC Andorra

"Serà un partit molt igualat, dos dels millors equips de la categoria s'enfrontaran el diumenge, serà un partit ordenat i tàctic, ells tenen una gran plantilla i un gran entrenador però crec que estem preparats per guanyar allà."

Javi Rey, entrenador SD Ponferradina

Ferran Costa continua amb les baixes d'Arumí i Morán, els principals dubtes entre Oier i Ratti a la porteria i Lautaro o Nieto al davant. La resposta, demà diumenge a les 12 del migdia en directe per Ràdio Nacional i Andorra Difusió.ad.

Informa: Cesc Sanjuan

Imatges: Sergi Linares / CyL TV / Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.