L'organització de la Copa del Món prepara un pla B en cas de nevada

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La principal preocupació del comitè organitzador de la Copa del Món és la nevada moderada que s'espera per dissabte. Han ideat una estratègia per mantenir la prova, ja que la pista ha d'estar dura i no pot tenir neu nova.

El director de Qualitat i Medi Ambient de Grandvalira-Ensisa, Ton Naudi, ha explicat que aquest pla B consisteix en "tres o quatre màquines amb unes pales especials per no fer malbé el terra i poder treure tota la neu, oi a l'arribada hi haurà una turbina per expulsar tota la neu que hi quedarà dins"

Ha assegurat que la prova no es pot traslladar a dilluns, ja que els equips tenen altres carreres previstes. "O es fa o s'anul·la", ha dit.

Mentrestant, a la pista de l'Àliga tot continua al seu ritme. Fins i tot les feines van una mica per davant del previst. Demà hi haurà una darrera inspecció de la FIS a la zona d'arribada.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.