L'organització de l'Ultra Trail creu que els abandons d'Eufòria estan dins del previst

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

En la xerrada preparatòria de la Ronda dels Cims el director de l'Andorra Ultra Trail ha qualificat d'estàndard la xifra d'abandons, 30 de les 90 parelles, a hores d'ara, com dins del previst.

Aquest dijous a la tarda s'ha fet la xerrada de la Ronda dels Cims, una prova que amb l'arribada d'Eufòria pot veure perillar la condició de reina de l'Andorra Ultra Trail.

De fet a hores d'ara només es parla d'Eufòria i de l'elevat nombre d'abandons quan tot just s'arriba a l'equador de la prova. Per l'organització 30 de 90 parelles és una xifra dintre les previsons. "Correspon al que havíem pensat", explica el director Gerard Martínez. Les dues persones ferides estan bé, la resta han estat abandons per grans cansaments o hipoglucèmies, ha detallat Marínez.

Pel que fa a la Ronda dels Cims, 450 corredors participaran a la prova, amb una desena d'andorrans. Hem xerrat amb un parell de perfils ben diferenciats, Carolina Poux, corredora experimentada que per tercera vegada intentarà acabar la Ronda (l'any passat va sortir refredada), i Gerard Rieger, debutant que es llança a l'aventura i sent "orgull" per córrer a casa.

La sortida de la Ronda dels Cims, 170 quilòmetres i 13.500 metres de desnivell positiu, arrencarà divendres a les 7 hores.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Jordi Seabra / AUTV

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.