L'organització del Dakar 2017 assegura que serà l'edició més dura des que es fa a Sud-Amèrica

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Dakar 2017 ha revelat aquest dimecres els secrets del recorregut. Dotze jornades pel Paraguai, Bolívia i l'Argentina amb l´altura com a un dels grans obstacles. Els pilots del Principat ja saben què s'hi trobaran.

L´organització del raid parla de l´edició més dura que s´hagi disputat a Sud-Amèrica. Prop de 9.000 quilòmetres de recorregut amb més de 4.000 de cronometrats. La meitat de les etapes seran per sobre dels 3.000 metres d´altura i hi haurà trams que superaran els 4.000. El contrast de temperatures serà un repte per a mecàniques i pilots.

"Crec que han optat per fer un Dakar dur, amb molta alçada a Bolívia i molta navegació", ha valorat Cristian España, qui creu que "arribar al final serà tot un repte".

Andorra estarà representada per Albert Llovera, Cristian España, Andreu Cachafeiro, Jordi Ginesta i dos pilots residents amb aspiracions a la general de cotxes i motos, Cyril Despres i Joan Barreda. Sis integrants d´una caravana que mourà 491 competidors i 391 vehicles. Tots hauran de fer front a la novena etapa, denominada Super Belén i que tindrà 1.000 quilòmetres, la major part fora pista. Demanarà molta traça en la navegació.

La prova surt el 2 de gener d´Asunción i Buenos Aires rebrà els supervivents el dia 14.

Informa: David Domingo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.