Luismi Redondo: "La nostra mentalitat és aconseguir els tres punts sigui com sigui"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Qui busca fer una passa endavant amb la lesió de Solís és Luismi Redondo. El davanter va ser titular per primer cop contra la Ponferradina i busca el seu primer gol en partit oficial.

L'equip ha vist porteria en tres dels quatre compromisos, però als davanters els està costant marcar i només Lauti ho ha aconseguit.

"No ens preocupa, la nostra mentalitat és aconseguir els tres punts sigui com sigui i molt content amb els companys que han marcat. Tant de bo marquin molts més."

Luismi Redondo, jugador del FC Andorra

La competència és ferotge amb Lauti, Manu Nieto i Berto Rosas lluitant per la posició de 9.

"Quan vens a un club gran hi ha jugadors grans i això és una competició sana que ens ajuda a tots a millorar. S'ha vist aquests partits que qui surt de la banqueta et guanya partits i tenir una plantilla així parla molt bé de nosaltres."

Luismi Redondo, jugador del FC Andorra

Redondo creu que encara han de guanyar rodatge, però valora positivament els 7 de 12 punts contra rivals que han sigut molt durs. A més, comenta que l'equip té molta gana de treure tres punts.

Els de Ferran Costa tindran una doble sortida complicada contra el Sestao River i Lugo, dos partits en camps complicats que serviran per mesurar el tram inicial de l'Andorra.

Informa/Imatges: Joel Romero

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.