Mantenir la bona dinàmica contra l'equip més golejador de la lliga

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Futbol Club Andorra vol tancar l'any mantenint la bona ratxa de resultats contra el Racing de Santander. Eder Sarabia espera un partit amb moltes ocasions al Sardinero tenint en compte que s'enfrontaran a l'equip més golejador de la lliga.

Acabar el 2023 amb victòria. Aquest és l'objectiu del FC Andorra aquesta tarda de dimarts al Sardinero contra el Racing de Santander. Els tricolors arriben amb cinc jornades sense perdre i els càntabres venen de deixar escapar un 0 a 3 contra l'Eldenc.

El tècnic basc Eder Sarabia s'espera un enfrontament on ells tindran el control de la pilota. "Segurament el Racing plantejarà un partit de ser sòlids en defensa i de poder aprofitar algunes ocasions. És cert que és un equip que també amb la pilota fa coses molt interessants en atac".

Sarabia destaca el potencial ofensiu dels càntabres, l'equip més golejador de la categoria amb 34 dianes. També matisa que també en reben molts. "Estan en aquell punt d'inspiració de molts jugadors. És veritat que reben molts gols. Espero que sigui un partit bonic per l'espectador".

Els càntabres també ho tenen clar. 'Sabem el tipus de partit que jugarem contra un rival que tindrà la pilota, que ens sotmetrà i l'únic que hem de fer és ser pacients", diu l'entrenador rival, José Alberto López.

L'Andorra està pendent de les proves a Martí Vilà, que va lesionar-se contra l'Espanyol, i s'espera que el tècnic faci algunes rotacions a l'onze inicial tenint en compte el poc marge de preparació. El partit començarà a les set de la tarda i es podrà seguir en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Albert Refart

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.