Marc Oliveras podrà participar en una prova de la Copa del Món

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Marc Oliveras tornà a la Copa del Món. L´esquiador ha confirmat la presència a la Copa del Món de KITJELL a Noruega. Serà del 5 al 8 de març en les disciplines de descens i supergegant, les preferides d'Oliveras. Els resultats del lupus que pateix continuen sent positius i per això s´ha volgut fer un pas més, sense mirar els resultats.

A causa del temporal, avui l'equip masculí de la FAE ha entrenat al Palau de Gel de Canillo on han fet gimnàs, vídeo i, com veuen, hoquei gel. Els dos MVP del partit han estat l'entrenador, Xavi Bellsolà, pels verds i Marc Oliveras pels taronges. Amb tot, el que més li agrada a Oliveras és esquiar i ara ja ho pot fet al màxim nivell. Els resultats del lupus que pateix continuen sent positius.

Ningú ho esperava, però els bons resultats d'Oliveras el portaran a la Copa del Món aquesta temporada, concretament a l'estació de Kitjell, del 5 al 8 de març.

A Noruega farà un descens i un supergegant. Oliveras torna a la Copa del Món sense perseguir cap resultat, l'objectiu és preparar de la millor manera les finals de la Copa d´Europa de velocitat que tindran lloc al Tarter a mitjans de març. Les finals de la Copa d'Europa de velocitat es disputaran del 17 al 22 de març al Tarter.

Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Jordi Seabras

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.