Marcos Sanza i Cristina Monleón s'imposen en la Cursa Popular de la capital

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El corredor del CAVA Marcos Sanza i la valenciana Cristina Monleón han estat els vencedors en la 32a edició de la Cursa Popular d'Andorra la Vella. La prova va comptar, ahir al vespre, amb la participació d'uns 250 corredors entre les quatre curses que es van disputar.

Com cada any les millors imatges es van produir en els prolegòmens de les curses amb l'escalfament dels nens. Una mainada que parava molta atenció a l'hora d'estirar i escalfar de la millor manera la seva musculatura. Per ells el premi era molt gran: córrer amb un dorsal i rebre una copa. Millor impossible. En les curses de categories inferiors el domini femení va ser absolut.

Aquesta 32a edició presentava moltes novetats, la principal, el canvi d'escenari. Ara els més menuts ja saben que Andorra fa pujada. Amb tot, el canvi ha estat positiu, ha donat més espai a l'esdeveniment i ha generat menys maldecaps a la ciutadania. A un quart de nou es donava el tret de sortida a la cursa llarga, aquest any amb un recorregut nou amb quatre quilòmetres de llargada. Uns canvis que no van afectar el guanyador. Marcos Sanza va imposar el seu ritme des del primer moment i la darrera pujada ja la va enfilar en solitari. L'atleta del CAVA va completar el recorregut amb un temps de 12 minuts i 27 segons.

En categoria femenina triomf per a la valenciana Cristina Monleón amb un temps de 16 minuts i 55 segons. L'organització va xifrar la participació en 270 corredors. El canvi d'ubicació tindrà continuïtat el 2015.

Informa: Cesc Sanjuan    Imatge: Víctor Reolid