Marín és tercer a la prova de Copa del Món disputada a Feldberg

Ho ha tornat a fer. Lluís Marín ha sumat avui el seu segon podi a la Copa del Món, després de la tercera plaça aconseguida a l´estació alemanya de Feldberg. Aquest és el segon podi de l´andorrà al mundial després de l´aconseguit el 2012 a l´estació italiana de Valmalenco. Aquest resultat ha situat Marín cinquè al mundial i, per tant, amb predisposició de lluitar pel globus de cristall.

Línia de sortida de la gran final de la Copa del Món de Feldberg amb un andorrà, Lluís Marín, al carrer dos amb el dorsal verd. El surfista de neu de la Federació, encara amb problemes a l'espatlla, no ha fet una gran sortida. Ha estat una cursa plena d'emoció, en el primer parcial Lluís Marín passava quart. L'andorrà no ha defallit en el darrer revolt, ha fet aquest interior als seus rivals i s'ha situat a la tercera plaça. Una posició que el surfista de neu de l'ECOA ha hagut de defensar amb ungles i dents davant l'empenta de l'italià Alessandro Haemmerle. Marín ha entrat tercer, el segon podi a la seva carrera en la Copa del Món. Amb el resultat d'avui Lluís Marin se situa cinquè a la general i entra de ple en la lluita pel globus de cristall..

Informa: Cesc Sanjuan         Imatges: Infront

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.