Mármol té previst començar la pretemporada amb l'Andorra tot i l'interès de quatre clubs de primera

Tot i les notícies que situen Mika Mármol a l'òrbita del Las Palmas, a hores d'ara el jugador té la intenció de començar la pretemporada amb el Futbol Club Andorra i complir l'any que li resta de contracte. Mentrestant, el club treballa per reforçar la plantilla, que de moment ha perdut 10 efectius.

Mármol és un dels centrals amb més pretendents del futbol espanyol. A banda de l'interès de la Unión Deportiva Las Palmas de García Pimienta, que ja el va entrenar al Barça B, s'hi han interessat tres equips més de primera divisió, el Mallorca, el Rayo Vallecano i l'Osasuna.

Mármol té un any més de contracte amb l'Andorra i una clàusula de rescissió de 3 milions d'euros, però el Barça manté una opció de recompra de només 1 milió. Des de l'entorn del jugador s'afirma que de moment no hi ha novetats i, tot i que l'estiu pot ser llarg, el central terrassenc tornarà a Andorra per iniciar la pretemporada el 6 de juliol. 

Informa: Joan López
Imatges: Arxiu RTVA 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.