Micah Speight després de perdre la Copa Princesa: "El 4 de març serà una altra final"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Tot i perdre la Copa Princesa, el MoraBanc Andorra té clar que l'objectiu és continuar en la mateixa línia i aconseguir el lideratge de la lliga.

El MoraBanc Andorra no va poder aixecar per segona vegada a la seva història el trofeu de campió de la Copa Princesa de bàsquet al Pavelló Municipal d'Esports de Palència, que s'ha omplert amb més de 5.000 espectadors, un centenars dels quals arribats des del Principat d'Andorra.

El tècnic Natxo Lezkano feia valoració del partit. "Hem començat molt bé, amb una bona mentalitat i un bon ritme que s'ha mantingut durant gairebé tota la primera meitat. I la segona part, l'aturada ha beneficiat un dels dos equips, ells han estat millor." Per la seva banda, el jugador Felipe dos Anjos destacava la gran intensitat del partit.

Els dos equips es tornaran a veure les cares el 4 de març a la Bombonera, en un partit pel lideratge de la LEB OR. El jugador Micah Speight destacava que serà jugar una altra final: "És una altra final i un partit molt important per a nosaltres, serà igual d'important per a ells, així que serà un gran partit."

Informa: Joan López

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.