Mig centenar de riders participen en l’Stair Case al Park del Tarter de Grandvalira

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Mig centenar de riders d'esquí i surf de neu han participat a l'"Stair Case", una competició de jibbing al Park del Tarter de Grandvalira. Cites com aquesta mantenen viu el free style al país, amb disciplines emergents i amb molt seguiment, especialment entre els més joves.  

La Total Fight, la competició d'Andorra que aplegava els millors especialistes d'estil lliure mundial, està en mode d'espera, però el freestyle tricolor continua més viu que mai. Un bon exemple ha estat "L'Stair Case", l'esdeveniment de jibbing amb la participació de mig centenar de riders d'esquí i snowboard.

El park del Tarter continua sent un referent al Pirineu. El club Coliflor porta molts anys treballant la base i ara també ha entrat en escena l'Andorra Freestyle Club.

L'Stair Case se l'ha emportat Alexandra Seisdedos i Xavi Reodriguez en surf de neu. El català Andreu Moreno ha estat el millor en esquí. També hi ha hagut premi per als millors trucs de la jornada, amb Oriol Asin en snowboard i Enric Font en esquí.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Nil Forcada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.