Mig miler d'atletes participen en la tercera edició de l'Andorra Fitness Challenge

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

L'Andorra Fitness Challenge ha tancat la tercera edició a Escaldes-Engordany amb més de mig miler de participants, la majoria d'Espanya. La inclusió del Prat Gran com a escenari ha estat un dels factors més valorats per la calor.

Patiment, dolor i posar el cos al límit. Aquest és el còctel que durant tot el cap de setmana han patit el més de mig miler d'atletes que han pres part de la tercera edició de l'Andorra Fitness Challenge a Escaldes-Engordany. Bona part dels 135 equips eren d'Espanya, malgrat que també hi ha hagut participació tricolor i, fins i tot, un d'ells s'ha classificat per a la final de la categoria intermèdia.

L'exigència era màxima i més d'un ha acabat per terra. I després del desgast al Prat del Roure ha arribat el torn de les finals al pavelló del Prat Gran, una de les novetats que hi havia en aquesta tercera edició i que ha estat ben acollida pels participants, ja que s'han estalviat bona part de la calor

S'acaba el 'wood' i s'escapen algunes llàgrimes perquè arriba el "mal de tot". Però, l'esforç val la pena. "Ens ha agradat molt". I en acabar només hi havia una cosa al cap. "La pròxima vegada m'agradaria visitar més el país i no venir a competir"

La d'Escaldes-Engordany es consolida com una de les proves del campionat espanyol i, de fet, enguany ha estat la segona del calendari. 

Informa: Joel Romero
Imatges: David Moreno

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.