Mig miler de persones gaudeixen de la boxa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

La primera vetllada de boxa professional ha aplegat prop de mig miler de persones al Poliesportiu. La iniciativa amb 5 combats de lluitadors del país, ha despertat l'interès de molts aficionats sobretot vinguts de Catalunya.

Els amants de la boxa han gaudit de valent al Poliesportiu amb la primera vetllada professional d'aquest esport. Tot i començar amb una hora de retard, els aficionats no han perdut l'oportunitat de veure un esdeveniment únic al país.

La majoria d'aficionats han vingut de Catalunya moguts per la passió i el suport a algun dels participants. Però, també hi ha qui pateix, perquè tenen algun familiar al quadrilàter.

A la vetllada han participat des d'infants de 12 anys a sèniors. Per a alguns era el primer tast en un escenari com aquest, però s'han vist combats de molt nivell. El plat fort s'ha deixat per al final amb els quatre combats professionals.

Informa: Joel Romero
Imatges: Pau Bonastre

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.