Migue Leal: "Crec que puc aprofitar les meves millors qualitats en un equip com l'Andorra"

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El primer fitxatge del Futbol Club Andorra aquest estiu, Migue Leal, ha estat presentat aquesta tarda. El lateral dret procedent del Vila-real B ha firmat per dues temporades. Creu que pot encaixar bé en l'esquema de joc d'Eder Sarabia

Migue Leal ja coneixia Andorra de vacances i aquest dijous a la tarda ha lluït per primer vegada la samarreta tricolor. El lateral dret de 26 anys tanca dues dècades al planter del Vila-real i cobrirà el lloc deixat per Adrià Altimira, que va fer el trajecte invers per jugar al club groguet. La direcció esportiva de l'Andorra feia temps que el seguia i el nou reforç creu que es pot adaptar molt bé a la filosofia de joc d'Eder Sarabia

"Va ser una de les opcions que em va fe decidir per l'Andorra, que té una idea de joc molt marcada", ha detallat Migue Leal, jugador FC Andorra.

Jaume Nogués, director esportiu FC Andorra, ha apuntat que el darrer any "ja van preguntar per ell."

Pel que fa a la porteria, no es preveuen canvis, però Nogués ha reconegut l'interès d'alguns clubs per Marc Vidal. 

Amb Leal, Julen Lobete i Iker Benito com a úniques incorporacions fins al moment, el nou projecte de l'Andorra començarà a rodar aquest divendres al Comunal Joan Samarra. El club ha anunciat els dos últims amistosos, contra el Nàstic el 29 de juliol i el Tarazona, el 5 d'agost, tots dos a fora. 

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí 

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.