Un miler de participants en la darrera jornada de l'Otso Travessa d'Encamp

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Darrera jornada de l'Otso Travessa d'Encamp. En aquesta 41a edició hi havia 1.300 inscrits. Concretament, un miler han participat aquest diumenge en les curses populars i de mitja distància.

La prova amb més nivell de la jornada era la de 21K, que finalment ha estat de 18 quilòmetres i 1.200 metres de desnivell positiu. La victòria ha estat de Theophilus Kipsang amb un temps d'1 hora i 51 minuts, el kenià es va perdre dissabte en la prova de 42 quilòmetres. Xavi Sebastià i Genis Porqueres han entrat en el mateix minut. En categoria femenina triomf per a Judith Jerono amb 2 hores i 10 minuts.

Els millors andorrans han estat Ricard Tenza, sisè, i Magalí Salomon, quarta, que va ser atropellada per un conductor begut mentre feia bici el passat setembre a França. En les distàncies més populars, victòria per a Adrià Isal d'Andorra i Rianna Nelson de Castelló. Per últim, en la distància de set quilòmetres triomf per als catalans Laia Morales i Carlos Fernández.

Pocs guanyadors i molts que han arribat a meta. Tothom ha gaudit. Alguns fins i tot han fet intercanvi de samarreta. I del món del futbol, també s'han animat Eder Sarabia i Jon López.

El resultat no tenia importància, un miler de dorsals han travessat la línia de meta amb molts familiars vivint el moment a la mateixa línia.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Pau Bonastre

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.