Mireia Gutiérrez aparca la Copa del Món i es concentra en la d'Europa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

No deixem la neu. Mireia Gutiérrez ha decidit deixar de fer proves de Copa del Món aquesta temporada per centrar-se a rebaixar punts FIS i en les finals de la Copa d´Europa. D'altra banda, demà es tanca el Mundial júnior de Sotxi amb la prova d'eslàlom.

Mireia Gutiérrez no competirà a la Copa del Món de diumenge a Jasna, Eslovàquia. Una decisió, que segons la federació, ja s´havia decidit abans de la combinada alpina del Tarter. Ara, la federació mirarà de trobar curses FIS perquè pugui rebaixar punts. Amb vista a les finals de la Copa d´Europa, l´objectiu és fer un bon resultat, fins i tot un podi. La propera Copa d'Europa en eslàlom serà el 17 març a la Molina. D'altra banda l'esquiadora també s'està plantejant tornar a competir en combinada després de les bones sensacions que va tenir a la pista de l'Àliga.

D'altra banda i, sense deixar l'esquí alpí, demà es tanca per Andorra el Mundial júnior. Malgrat obtenir els millors resultats de l'equip nacional, el cert és que l'actuació de Joan Verdú s'ha quedat una mica per sota de les expectatives. Demà tindrà una darrera oportunitat en la prova d'eslàlom. També hi prendran part Josh Alayrach, Robert Solsona i Xavi Salvadores. En noies ho farà Carmina Pallàs.

Informa: Cesc Sanjuan    Imatge: Jordi Lorente

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.