Mireia Gutiérrez, sense sort a la Copa del Món de Maribor

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Mireia Gutiérrez no ha pogut completar aquest matí la primera mànega en l'eslàlom puntuable per la Copa del Món disputat a l'estació eslovena de Maribor. L'esquiadora ha perdut la línia en una doble i ha quedat desqualificada. En Copa d'Europa Gutiérrez és vuitena a la general en la disciplina d'eslàlom. Acabar d'alt del podi a final de la temporada s'ha convertit en una possibilitat.
Ja ningú ho dubta, aquesta és la millor temporada de Mireia Gutiérrez. L'esquiadora ha aconseguit brillants resultats tant en Copa d'Europa com en Copa del Món. Entre tots els resultats destaquen la vintena plaça a l'eslàlom de Copa del Món de Zagreb i la tercera plaça aquest dijous passat en Copa d'Europa. Avui no ha acabat la primera mànega a la Copa del Món de Maribor, però aquesta no ha estat la tònica habitual. No és la millor temporada per un resultat explosiu, ho és per la regularitat. La Mimi ha acabat moltes curses i ho ha fet al davant. En Copa d'Europa, després de la tercera i cinquena plaça aconseguides a Bad Wiesse, l'andorrana ha pujat fins a la vuitena plaça a la classificació general de Copa d'Europa en la disciplina d'eslàlom. Davant d'aquesta perspectiva, el podi a final de temporada és una opció. Amb tot, no serà fàcil, només queda una prova al campionat continental en la disciplina d'eslàlom, serà aquest divendres a l'estació italiana Monte Pora.Informa: Cesc Sanjuan
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.