Mònica Bernaus es queda sense competir a Moscou a causa d'un canvi d'horari

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Mònica Bernaus fa només un any que es dedica de manera seriosa al culturisme. L'inici de color de rosa en la modalitat biquini amb el títol del Campionat d'Espanya, es va veure trencat en el debut internacional. A Rússia tot va sortir malament i no per culpa de l'andorrana.

Després d'adjudicar-se el Campionat d'Espanya de Bikini Fitness. Mònica Bernaus debutava internacionalment aquest desembre a Moscou. Ho feia en una de les proves més prestigioses del circuit Olímpia. Un canvi d'horari de darrera hora va ensorrar el somni de l'andorrana: "Es veu que sota reglament ells tenen el dret de modificar l'horari quan vulguin. Em vaig endur una gran decepció ja no per la preparació sinó per tota la gent que m'ha recolzat per arribar fins allà." ha explicat Bernaus.


Bernaus va perdre més de 2.000 euros per culpa d'aquest malentès. Amb tot, l'andorrana no ha perdut la il·lusió i està decidida a fer-se un nom a nivell internacional: "La meva intenció és seguir competint i seguir tirant endavant sobretot a nivell internacional. El sacrifici meu personal no m'impedirà seguir entrenant i seguir competint sempre hi quan la butxaca m'ho pugui permetre."

Si la butxaca ho permet, Mònica Bernaus participarà al març en un Arnold a Ohio i, al maig, a l'Europeu de Madrid.

Informa: Cesc Sanjuan   Imatge: Albert Refart  Imatges Cedides: Mònica Bernaus

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.