Mònica Dòria, divuitena a les semifinals de la Copa del Món de canoa-caiac

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Mònica Dòria ha finalitzat en divuitè lloc a les semifinals de la Copa del Món de canoa-caiac de la Seu d'Urgell, que s'ha disputat aquest matí en la disciplina de C1. Amb aquest resultat la palista andorrana, de només quinze anys, queda eliminada. El caiac continuarà al parc del Segre fins demà diumenge.

Avui l'aigua era més tèrbola per les fortes pluges de les darreres hores. Amb tot, el dia ha acompanyat i molta gent s'ha acostat al parc del Segre per veure, entre d'altres, l'actuació de Mònica Dòria a les semifinals.

Amb només quinze anys i sense experiència al més alt nivell ningú no podia esperar tenir participació andorrana en la jornada de dissabte. Mònica Dòria ho va aconseguir gràcies a la seva tècnica depurada. Avui ha tornat a remar al seu millor nivell. L'andorrana ha estat la sisena palista a sortir a les semifinals. Tot i tenir una bona actuació Dòria no ha pogut entrar entre les deu millors del món. L'andorrana ha acabat en el lloc divuitè. Haver superat les classificatòries d'ahir ja ha estat tot un premi inesperat.

Andorra ha finalitzat la seva participació en la Copa del Món. Ara la propera cita serà per a la jove Laura Pellicier, la jove palista andorrana serà la nostra representant als Jocs de la Joventut de Nanquín.

Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Xavi Fajardo

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.