Mònica Doria es vesteix d'or a la Super Cup de la Xina

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Mònica Doria ha guanyat aquest matí la prova curta de canoa de la Super Cup de la Xina organitzada per la federació internacional.

Les disciplines d'avui dissabte són un test per a Los Angeles 2028 on es volen repartir més medalles en les proves d'eslàlom en aigües braves. Són modalitats més curtes i explosives que la federació internacional vol anar introduint els propers quatre anys. Pel que s'ha vist avui s'adapten perfectament a les característiques de l'andorrana.

Doria ha guanyat amb un temps de 59 segons i 94 centèsimes, el mateix que la francesa Marjorie Delassus, totes dues han compartit la victòria. A la Xina només participen les millors especialistes del món i Mònica Doria està brillant amb llum pròpia.

La bossa de premis també és molt sucosa, així doncs, la palista andorrana veurà més que recompensat el llarg viatge a la Xina.

Avui dissabte també ha estat quarta en la prova curta de caiac, amb les dues pales no ha pogut navegar tan de pressa, la victòria ha estat per a la francesa Camille Prigent.

Demà diumenge disputarà la prova de caiac cros.

Informa: Cesc Sanjuan

Imatges: Planet Canoe

Informació relacionada

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.