Morabanc 89 Sevilla 65

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra ha certificat aquesta nit la permanència a la Lliga ACB la propera temporada després de derrotar el Baloncesto Sevilla 89 a 65.

La victòria de la Bruixa d´Or Manresa de divendres ens va obrir el camí. El MoraBanc Andorra ha fet la resta i, de quina manera. Els de Joan Peñarroya han tancat la permanència després de derrotar de manera amplia al baloncesto Sevilla. Des del primer instant els andorrans van sortir mentalitzats davant l´oportunitat que se´ls presentava. Jawai des de dins i Betinho des de fora marcaven les primeres diferències. S´arribava al final del primer quart amb 11 punts d´avantatge. La piconadora andorrana no ha defallit en el segon quart. Al descans s´ampliava la diferència amb el 48 a 29 i una actuació coral de tot l´equip que feia aixecar els espectadors dels seus seients. El tercer quart ha estat l´únic que s´ha anotat el Sevilla 22 a 26 gràcies a l´aportació de Woodside i a la qualitat de Porzingis avui observat des de la grada per tres managers de la NBA. El que ha passat al tercer quart ha estat un miratge. Casimiro a assegut a Woodside i el MoraBanc ha tornat a premer l´accelerador. Lintent de defensa en zona dels andalusos ha estat trencat de manera demolidora per Shaun Green. Al final del partit Joan Peñarroya fins i tot ha tingut temps per recompensar a dos jugadors que han passat més desapercebuts al final de temporada Blanch i Trias ho han agraït anotant. al final 89 a 65 amb Cinc jugadors del MoraBanc amb dobles dígits. El millor exemple de l´actuació coral d´un equip que estarà a l´ACB, com a mínim, una temporada més.