El Morabanc Andorra s'enfrontarà al Reial Madrid el 3 de gener i el 17, al Barça

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El Morabanc Andorra debutarà a la lliga Endesa el 5 d'octubre a la pista de l'Unicaja. Aquest migdia s'ha fet el sorteig. El debut dels andorrans a casa no arribarà fins catorze dies després, serà el 18 d'octubre contra el Baskonia, en un renovat Poliesportiu d'Andorra. El Morabanc començarà els entrenaments el 18 d'agost.

Aquest migdia l'ACB ha fet efectiu el sorteig de la lliga Endesa, que en el cas del Morabanc Andorra ha estat condicionat per les obres del Poliesportiu. D'una banda es comença fora de casa i es descansa la segona jornada.

La lliga comença en 60 dies. Els de Joan Peñarroya debutaran a la pista de l'Unicaja de Màlaga el 5 d'octubre. La segona jornada es descansa i per tant el primer partit a Andorra serà el dissabte18 d'octubre contra el Baskonia, en un renovat Poliesportiu. Una instal·lació que també visitaran els principals favorits al títol, el Reial Madrid vindrà el 3 de gener i el Barça quinze dies més tard. Precisament l'equip de Xavi Pascual serà el darrer rival a la lliga regular, el 24 de maig, al Palau Blaugrana.

El Morabanc Andorra iniciarà els entrenaments el 18 d'agost, les sessions es faran al pavelló Joan Alay mentre s'allarguin les obres al Poliesportiu. D'altra banda la secretaria tècnica ha retirat l'oferta per Doblas i continua treballant en la incorporació del base Víctor Sada. Abans de l'inici dels entrenaments s'intentarà tancar un mínim de 4 fitxatges: un base, dos pivots i un jugador de perímetre.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.