El Morabanc Andorra torna als entrenaments amb un regust agredolç per la derrota a Màlaga

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

Joan Peñarroya ha comparegut avui davant els mitjans per parlar del debut del MoraBanc Andorra a l'ACB. L'equip va jugar diumenge a la pista de l'Unicaja, on va perdre per 14 punts de diferència. Segons l'entrenador, s'hauria pogut esgarrapar alguna cosa més, ja que no es va fer un bon partit.
El MoraBanc Andorra ha tornat avui als entrenaments després de jugar diumenge a la pista de l'Unicaja de Màlaga. Jugadors i tècnics es queden amb un regust agredolç del partit al Martín Carpena. Per bona part de la plantilla, era el primer partit a la millor lliga d'Europa.“Totes aquestes coses potser també ens van passar una mica de factura i no vam tenir la claredat de dies anteriors. Però bé, content del primer partit, no del resultat”, admet l'entrenador, Joan Peñarroya.Ara, ja toca pensar en el Bilbao Bàsquet. Serà dissabte, en l'estrena al nou Poliesportiu d'Andorra.“Molt il•lusionat per jugar a casa, en aquest fantàstic poliesportiu. Però ara tenim una setmana llarga per treballar, per pensar molt en nosaltres, en la millora de les nostres coses. Ja tindrem temps de notar aquesta tensió i gestionar-la de cara a dissabte”.I és que el suport de l'afició ha de ser clau per poder sumar la primera victòria a l'ACB.Informa: Xavi Bonet Locució: Andrés González-Nandín Imatges: Xavi Fajardo
Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.