El Morabanc cau davant el Reial Madrid per un punt a dos segons pel final

El MoraBanc Andorra ha caigut fa tot just uns instants al Palacio de los Deportes davant el Madrid per un punt 84 a 83. Els de Joan Peñarroya que han dominat la segona meitat del partit han acabat claudicant per un cop de dits providencial de Gustavo Ayón a dos segons del final.
El filial del MoraBanc B, de la seva banda, va tancar ahir al vespre la temporada amb una derrota davant el Santfeliuenc 74 a 78. Els de Carles de Bofarull van entrar al darrer quart amb cinc punts d'avantatge, una renda que no van poder mantenir amb el parcial 12 a 21 dels visitants en el quart quart. Xavi Galera va ser el jugador més destacat del MoraBanc B.Informa: Cesc Sanjuan Imatge: Meri Bellosta