El MoraBanc enceta temporada amb la mirada posada en la permanència

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra torna a posar-se a les ordres de Natxo Lezkano. El conjunt tricolor, amb set incorporacions, encara la propera temporada amb l'objectiu de la permanència i el repte de la competició europea.

El MoraBanc Andorra ha tornat als entrenaments després d'un estiu mogut amb sortides importants i set incorporacions que aportaran talent ofensiu i experiència a l'equip. L'últim a arribar, Kyle Kuric, s'uneix a una línia exterior de luxe, on no faltaran els punts.

"El nivell que podrem donar dependrà, en part, de com s'adaptin aquests jugadors a la competició, però tenim altres jugadors que han jugat la lliga i ja saben quin és el nivell i com s'arbitra, entre altres"

Natxo Lezkano, entrenador del MoraBanc Andorra

"Crec que l'aspecte a millorar de l'equip passarà per donar un pas endavant a nivell defenstiu. Si ho podem aconseguir, crec que a la part ofensiva no tindrem cap problema"

Nacho Llovet, jugador del MoraBanc Andorra

Després d'assolir l'objectiu de la permanència i fer-se un lloc a la fase prèvia de la Champions League, el conjunt entrenat per Natxo Lezkano es permet ser més ambiciós.

"Partim d'una base que el primer objectiu és assegurar la permanència un cop més. Crec que tots tenim ganes de passar-nos-ho bé, de gaudir, i de mirar més cap amunt"

Nacho Llovet, jugador del MoraBanc Andorra

Un dels punts forts d'aquest equip ha estat el factor pista i vol seguir comptant-hi.

"Ens agradaria que tota la gent que vingui a veure'ns s'identifiqui amb nosaltres, com ha estat aquestes dues últimes temporades, i que la bona entesa que hem tingut amb el públic continuï"

Natxo Lezkano, entrenador del MoraBanc Andorra

El conjunt tricolor disputarà el primer partit amistós el 23 d'agost contra l'Hiopos Lleida al Trofeu Encamp.

Informa: Héctor Aza
Imatges: Eric Escabias

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.