El Morabanc es prepara per afrontar un partit crucial contra la Bruixa d'Or Manresa

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc Andorra ha tornat treball, després d'un cap de setmana de descans. L'equip torna a l'acció amb el partit més important en el que portem de temporada. Últim i penúltim classificat s'enfrontaran al Poliesportiu en un duel transcendental en la lluita per la permanència.

La Bruixa d'Or Manresa i MoraBanc són, sobre el paper, dos equips diferents. De la defensa en zona andorrana a la individual dels del Bages. Del joc coral del MoraBanc al tarannà més anàrquic del catalans. A la banqueta també hi han diferències. D'una banda un entrenador com Pedro Martínez amb molta experiència a la categoria i de l'altra un tècnic novell a l'ACB com Joan Peñarroya. Els dos equips també tenen coses en comú: tots dos depenen molt del joc exterior i tenen un últim punt en comú. Els dos han completat bona part de la temporada sense el base titular. El MoraBanc ha recuperat Sada i el Manresa acaba de recuperar Peppe Poeta. El base italià, com Sada, és el jugador franquícia dels manresans i segurament qui ha agraït més aquesta setmana de descans abans de jugar contra l'Andorra. Pel que fa a l'estadística, els dos equips estan molt equilibrats en totes les facetes però sempre amb un lleuger avantatge per al MoraBanc. Els de Joan Peñarroya superen els 72 punts de valoració mitjana mentre que els de Pedro Martínez es queden en 67. L'Andorra anota més punts i en rep menys. Sakic és el jugador més valuós dels manresans. Per últim, els dos equips arriben encadenant derrotes, tres en el cas dels catalans i vuit el MoraBanc. Dissabte, en el partit més important del que portem de temporada, un dels dos equips trencarà la ratxa negativa. Si l'Andorra vol guanyar el bàsquet average particular haurà de vencer per més de vuit punts.

Informa: Cesc Sanjuan

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.