El MoraBanc fitxarà per suplir la baixa de Shannon Evans

Aquest navegador no admet l'element de vídeo.

El MoraBanc rastrejarà el mercat per cobrir la lesió de Shannon Evans. El base està pendent de les proves mèdiques, però les primeres informacions apunten que es podria haver trencat un dit i que estaria alguns mesos de baixa.

Evans va patir un cop amb un company durant el partit contra el Leyma Corunya i la primera valoració apunta que té un dit trencat de la mà esquerra i que, possiblement, haurà de passar per la sala d'operacions. Aquest matí de dilluns se li han fet proves i en les properes hores tindran un diagnòstic clar, però sembla que estarà alguns mesos fora. Això obligarà el MoraBanc a buscar un base amb contracte temporal perquè Evans és una peça clau en l'esquema de Natxo Lezkano. Ferran Bassas i Rafa Luz hauran d'assumir galons els pròxims partits.

La baixa del base es suma a la de Sekou Doumbouya, que encara es recupera d'un esquinç al genoll. Qui sembla que no té res greu és Kuric. L'escorta va retirar-se per unes molèsties al gluti, però podria arribar per al partit contra el València d'aquest cap de setmana.

Informa: Joel Romero

Aquest lloc web utilitza “cookies” per recollir informació estadística sobre la seva navegació i millorar la seva experiència com a usuari. Si vostè continua navegant en aquest lloc web s’entendrà que accepta l’ús de “cookies”.